luni, 25 februarie 2008

SPORT 90-60-90

In ultima vreme a aparut moda prezentatoarelor de sex feminin la stirile din sport, moda care a avut un mare succes, majoritatea televiziunilor urmand exemplul PRO Tv`ului, prima statie TV care si`a asumat acest risc. Va prezentam cele mai frumoase stiriste ale momentului de la doua trusturi aflate la mare concurenta in acest domeniu si asteptam voturile voastre la sondajul de pe blogul principal pentru a definitiva un clasament final al SEXY-PREZENTATOARELOR SPORTIVE.


SIMONA PATRULEASA (Antena1)

RALUCA ARVAT (Pro Tv)

CRINA ABRUDAN (Antena1)

CORINA CARAGEA (Pro Tv)

CRISTINA DOCHIANU (Antena1)

duminică, 17 februarie 2008

Sarah Burke - sexy freestyle

Castigatoarea sondajului betforcash: schioarea SARAH BURKE

Rasul lumii

Citeam deunazi pe un forum cum ca ar fi mai bine sa pariem la casele de pe strada(Astra, Stanley, Wettpunkt), decat pe internet. Evident, cei care sustineau asta nu prea stiau ce vorbesc si nu am stat sa le ofer argumente, nici macar sa le raspund. Totusi, gandindu-ma ca avem si utilizatori incepatori pe blog, am decis sa fac lumina definitiv in acest caz. SINGURUL MOD IN CARE PUTEM CASTIGA ESTE PARIIND PE NET

Dezavantajele caselor de pariuri "de la coltul strazii"
1. Taxa de 15% - furt calificat
2. Cotele mai mici la majoritatea
3. La unele case, in cazul unui abandon(ex: tenis) nu primiti cota 1
4. La majoritatea, in cazul unui egal la sporturile americane (baseball, baschet) nu se ia rezultatul dupa prelungiri
5. Oferta incomparabil mai saraca
6. Nu exista Live sau pariuri speciale, decat cu mici exceptii
7. In majoritatea cazurilor trebuie sa fugiti gafaind pana la casa de pariuri de vizavi pentru a prinde meciul cu 30,20 sau 15 minute inainte de a incepe.
8. Ma limitez la aceste 7 "capete de acuzare", pentru ca altfel as sta sa scriu pana maine.

Avantajele caselor de pariuri "de la coltul strazii":
1. Eventualul castig se plateste "cash", fara 3 zile de asteptare.

GENERAL BET este campioana furturilor pe fata, o spun din proprie experienta deoarece si eu am "lucrat" in trecut cu astfel de companii. Evitati aceasta adunatura de escroci, care intruneste toate dezavantajele prezentate mai sus, ba chiar anuleaza si singurul avantaj, pentru ca intarzie uneori cu plata din cauza softului penibil pe care il au. Dragi prieteni, va costa 200 de mii de lei vechi sa faceti un card la o banca si sa incepeti sa pariati profesionist. Castigurile de-a lungul timpului vor fi cel putin inzecite(chiar daca veti pierde, veti pierde mai putin!).