luni, 11 august 2008

BANC PARIORISTIC

Un director de banca observa cu stupoare intr-o zi ca are un client ce depune in cont 500 euro zilnic, si asta de cativa ani. Surprins, directorul reuseste sa aranjeze o intalnire cu omul respectiv intr-o cafenea.

"Buna ziua, am fost impresionat de regularitatea cu care depuneti bani la noi. Pot sa va intreb ce meserie aveti?"

Clientul raspunde: "Sunt parior"

Directorul bancii, contrariat: "Cum asa? Toata lumea stie ca la pariuri mai pierzi, mai castigi, e imposibil sa obtii 500 de euro in fiecare zi, luna de luna, an de an"

Clientul:" Nu e chiar imposibil. Uite, eu pariez 5.000 de euro ca maine ne intalnim din nou si o sa ai testicolele patrate"

Evident, directorul accepta fara sa clipeasca.

A doua zi cei doi se intalnesc in acelasi loc, clientul bancii fiind insotit de un prieten. Barbatul baga mana in pantalonii bancherului si constata ca "mingiutele" au ramas rotunde. Prietenul lesina. Numarandu-si banii, directorul bancii intreaba ingrijorat:

"Ce are prietenul dumneavoastra"

"Nimic, doar ca am pariat 10.000 de euro cu el ca astazi la pranz, in aceasta cafenea, voi avea in mana coaiele unui director de banca. Si acum va mai dau dumneavoastra 500 de euro ca sa ii depuneti in contul meu. Vedeti, pariurile sunt o meserie ca oricare alta"