joi, 27 martie 2008

CELE MAI SEXY SPORTIVE - SFERT DE FINALA 3

Primele doua finaliste s-au decis. Miwa Asao (12 voturi) si Amanda Beard (10 voturi) isi asteapta inca doua oponente in finala. Prima se va decide din urmatoarele patru concurente. Putem spune ca este cel mai echilibrat sfert de finala de pana acum. Nu uitati, votati pe BETFORCASH la sondaj!!

NIKI GUDEX (mountain biking) - fav.2 / AUS


ANA PAULA MANCINO (volei) - fav.1 / BRA


KRISTI LESKINEN (ski) - fav.4 / USA

LOKELANI MCMICHAEL (triatlon) - fav.3 / USA

luni, 17 martie 2008

DRAMATIC ...



Austriacului Matthias Latzinger i`a fost amputat un picior in urma aceste cazaturi incredibile din acest sezon al cupei mondiale de ski alpin...

duminică, 16 martie 2008

Gherla de 300 de mii de euro la WC 2006

Un arab in varsta de aproximativ 40 de ani ar fi intrat in istoria pariurilor sportive, in cazul in care Anglia ar fi castigat Cupa Mondiala de fotbal din 2006. Arabul, care se pare este originar din Dubai, a mizat, cu doua zile inainte de debutul CM, suma de 200.000 de lire sterline (aproximativ 300.000 de euro), fiind sigur ca echipa lui Beckham va triumfa in Germania, caz in care el s`ar fi imbogatit cu 1,2 milioane de lire sterline (aproximativ 1,8 milioane de euro). Angajatii casei de pariuri la care a depus miza au ramas socati cand l-au vazut deschizand o geanta in care se aflau 50.000 de lire sterline in bancnote de 50 de lire. Timp de o jumatate de ora, un angajat si managerul agentiei au numarat banii, pentru ca a doua zi efortul lor sa se dubleze, dupa ce arabul a mai adus alte 100.000 de lire sterline, in vreme ce a treia zi au mai numarat tot 50.000 de lire sterline. "Ne-au sarit ochii din orbite cand a deschis prima valiza. Cand a revenit a doua zi, cu 100.000 de lire sterline, ne-a trebuit mai mult de o ora ca sa numaram banii", a declarat un angajat al casei de pariuri.

joi, 13 martie 2008

MARE SURPRIZA -> MIWA ASAO PRIMA FINALISTA / CEA MAI SEXY SPORTIVA - PARTEA 2

Prima finalista a concursului "Cea mai sexy sportiva" este voleibalista pe plaja MIWA ASAO. Asiatica a furnizat o foarte mare surpriza, ea fiind cotata doar cu a 3`a sansa in urma Anei Ivanovic(tenis)si a lui Natalie Gulbis(golf). Cele 12 voturi adunate de Miwa au fost insa suficiente pentru ca sa avem o prima finalista neasteptata. Astazi va prezentam partea a doua (din cele 4) a concursului, cu 4 concurente super-sexy. Un "sfert de finala" mai tare ca primul. Sa vedem concurentele si nu uitati sa votati pe BETFORCASH !

MISSY GIBSON (surfing) - fav.3 / AUS

AMANDA BEARD (inot) - fav.1 / USA

HEATHER MITTS (fotbal) - fav.4 / USA

DANICA PATRICK (indycar) - fav.2 / USA

miercuri, 5 martie 2008

DACIA SANDERO

Renault a lansat un nou model, care, desi nu a fost expus la salonul de la Frankfurt, a fost cea mai comentata masina la aceasta editie a expozititei. La Geneva insa Renault Sandero si-a facut locul si a fost vast apreciata. Sandero va fi produs si in Romania sub sigla Dacia. E un automobil hatchback de clasa mică, având o lungime de 4,02 metri şi un spaţiu de depozitare de 320 litri în portbagaj. Spre comparaţie, Logan berlină are 4,25 metri lungime, iar Logan break (MCV), 4,45 metri. Printre dotările noului model Sandero se numără ABS, airbag-uri frontale şi laterale, precum şi un sistem de asistenţă la frânarea de urgenţă - o premieră pentru marca Dacia. Acest sistem permite reducerea distanţei de frânzare cu 20%. Dacia Sandero va beneficia de trei ani de garanţie, sau 100.000 de kilometri, pe majoritatea pieţelor europene pe care va fi comercializată. O alta noutate o reprezinta si bancheta spate rabatabila ce permite cresterea volumului util de incarcare pana la 1.200 de litri. De asemenea, designul interiorului este schimbat, muchiile drepte fiind inlocuite de contururi rotunde ce dau un aer modern habitaclului. Gama de motorizari a fost preluata de la Logan, mai putin motorul de 1,6 l 16V. Se spune ca pretul nu va depasi 7000 de euro, insa e greu de crezut. Personal astept versiuena Full pe undeva pe la 9000 de euro. Cu aceasta ocazie Dacia si-a schimbat sigla, realizand un model cromat care se vrea a fi mai aproape de ceea ce au marile marci europene. Sa vedem galerie foto. Dacia Sandero!



Asteptam primul SUV Dacia in 2010?

marți, 4 martie 2008

CEA MAI SEXY SPORTIVA

Care este cea mai sexy sportiva? In urmatoarele galerii foto vom prezenta diverse exemplare feminine care pot avea succes atat in sport, cat si in modelling. In aceste "pictoriale" isi vor face aparitia cele care sunt considerate cele mai sexy femei din fiecare sport. Incepem astazi cu primele 4 concurente, vom avea 4 astfel de galerii foto la care voi puteti vota cea mai sexy competitoare. In final castigatoarele fiecarui sondaj se vor duela pentru titlul de cea mai frumoasa sportiva. Fiecare transa de cate 4 concurente va avea favorite, numerotate de la 1 la 4, in functie de celebritate, performante sportive, dar mai ales aspect fizic. Fie ca este vorba de box, golf, fotbal, volei sau alta disciplina, fiecare joc isi permite sa scoata in fata fete frumoase. Sa le vedem!

MIA ST JOHN (Box) - fav.4 / USA

ANA IVANOVIC (Tenis) - fav.1 / SRB

MIWA ASAO (Volei pe plaja) - fav.3 / JPN


NATALIE GULBIS (Golf) - fav.2 / USA