luni, 21 aprilie 2008

BETFORCASH TV

daca vi se blocheaza browserul in momentul accesarii Betforcash TV, este normal si in maxim 5 secunde isi revine

1. BETFORCASH TV Playlist - sute de clipuri amuzante, meciuri mari ale nationalei Romaniei, faze spectaculoase din toate sporturile. Da-i play si clipurile vor curge sau selecteaza ce te intereseaza din meniu. Vor fi adaugate regulat noi materiale video care vor aparea la sfarsitul playlistului. Numai pe BETFORCASH TV.


2. Resurse LIVE VIDEO

www.atdhe.net - site excelent. simplu si eficient, aveti o lista cu meciuri, intotdeauna cuprinzatoare, dati un click si intrati direct in transmisie. Se vede bine, nu se intrerupe, nu e nevoie de nici un player special.

www.myp2p.eu - ofera transimisii live pentru o gama de evenimente/sporturi foarte variata. La fiecare meci vi se spune cum si unde il puteti vedea. Dezavantajul ar fi ca nu toate linkurile sunt bune si ca in general trebuie instalat un player special.

www.rojadirecta.org - site asemanator cu myp2p, vi se ofera diferite optiuni de a viziona fiecare meci. In cele mai multe cazuri merge, cateodata trebuie instalate anumite playere.

http://www.livescorehunter.com/Live-Streaming-Video.php - prietenii nostrii de la Livescorehunter au un serviciu foarte bun de Live Video. Click pe meciul care te intereseaza si ti se arata optiunile de vizionare.


daca aveti alte resurse live video functionale va rugam sa dati un link pe chatul betforcash. multumim!