sâmbătă, 5 aprilie 2008

BWIN ALATURI DE MOTOGP INCA UN SEZON



Comunicat de presă


BWIN prelungeşte contractul de sponsorizare a MotoGP pe 2008 şi 2009


Presă:
Kevin O‘Neal, Ofiţer de presă
bwin Interactive Entertainment AG
Börsegasse 11, 1010 Vienna, Austria
Tel.: +43 (0)50 858-24010
E-Mail: press@bwin.org
www.bwin.ag

Grupul bwin, cu peste 13 milioane de clienţi înregistraţi (din care 8 milioane de clienţi "play money") în peste 20 de pieţe centrale de desfacere, cu licenţe internaţionale şi regionale în ţări precum Gibraltar, Kahnawake (Canada), Germania, Italia, Mexic, Argentina şi Austria, este adresa numărul 1 pentru pariuri sportive, jocuri şi divertisment prin canale de distribuţie digitală. Grupul oferă pariuri sportive, poker, jocuri de casino, soft şi skill games, precum şi transmisiuni audio şi video de evenimente sportive, cum ar fi Bundesliga germană. Compania mamă, bwin Interactive Entertainment AG, este înregistrată la bursa din Viena (Vienna Stock Exchange) din martie 2000 (ID code "BWIN", Reuters ID code "BWIN.VI"). Toate detaliile referitoare la companie pot fi găsite pe pagina web de relaţii cu investitorii (investor relations)
www.bwin.ag.

bwin prelungeşte contractul de sponsorizare a MotoGP pe 2008 şi 2009

• Sponsorizare de nume la Jerez, Spania (martie 30); Estoril, Portugalia (aprilie 13)
• Spot publicitar TV în Brno, Republica Cehă (august 17)

bwin, lider mondial în distribuirea jocurilor şi divertismentului online, continuă colaborarea cu MotoGP. Compania a reînnoit contractul de sponsorizare cu Dorna Sports, deţinătorul drepturilor asupra MotoGP, pentru sezonul 2008 şi 2009.
Înţelegerea încheiată, bazată pe deja existentul parteneriat dintre bwin şi MotoGP, reprezintă un prestigios contract de sponsorizare la nivel global, adiţional contractelor de sponsorizare de nume la două dintre cele mai mari evenimente Grand Prix, spoturi publicitare TV şi alte activităţi de sponsorizare în Brno, Republica Cehă.
MotoGP, cel mai mare campionat mondial de curse de motociclism, este urmărit cu entuziasm de milioane de fani din întreaga lume.
Curse MotoGP în Peninsula Iberică
În acest sezon, bwin îşi asumă rolul de sponsor de nume la două dintre cele mai mari evenimente Grand Prix: în Jerez de la Frontera, Spania (martie 30) şi la vecina sa Portugalia, în Estoril (aprilie 13), profitând astfel de enorma popularitate a sportului cu motoare printre fanii din Peninsula Iberică.
Cursele au loc în faţa a numeroase grupuri de fani şi sunt transmise în întreaga lume, de aceea reprezintă o excelentă oportunitate de sponsorizare, cu numeroase opţiuni de utilizare a numelui şi mărcii, promoţii şi prezenţă online, precum şi activităţi şi ospitalitate.
Spoturi publicitare TV în Brno
Contractul bwin cu Dorna include şi sponsorizarea unei curbe şi a unui pod pe faimosul circuit. MotoGP din Brno este situat în inima Europei Centrale şi atrage peste 200.000 de fani entuziaşti ai motociclismului din Republica Cehă şi din tările vecine.
Circuitul este situat într-o zonă deluroasă din apropierea oraşului ceh Brno, care crează un amfiteatru ideal pentru curse. Evenimentul este extrem de popular atât printre spectatori, cât şi printre participanţi.

bwin Interactive Entertainment AG - martie 2008

Sponsorizare cu profil înalt la sporturi de clasă

Prin parteneriatul său la aceste trei evenimente de top din cadrul acestui dinamic sport cu motor, bwin îşi continuă politica sa de asociere cu cele mai bune sporturi la nivel internaţional. Pe lângă interesul său în MotoGP, compania, lider mondial în distribuirea jocurilor şi divertismentului online, a încheiat contracte de sponsorizare şi cu Real Madrid, FC Barcelona şi AC Milan, echipe de fotbal cu profil înalt şi renume internaţional, din cele mai importante ligi din Europa.
bwin este, de asemenea, şi partenerul oficial al bwinLiga din Portugalia şi partener de sponsorizare a panourilor publicitare pe stadioane la jocurile echipei naţionale de fotbal germane.
În calitatea sa de sponsor global FIBA, Federaţia Internaţională de Baschet, bwin va fi partenerul Campionatului European de Baschet FIBA din Polonia 2009 şi al Campionatului Mondial FIBA din Turcia, din anul următor.
Pentru mai multe informaţii despre companie, vă rugăm, vizitaţi pagina noastră web de relaţii cu investitorii (investor relations) www. bwin.ag.

Niciun comentariu: