joi, 9 octombrie 2008

CE NU SE POTRIVESTE?

Observati incompatibilitatea celor doua afirmatii de mai jos, prima facuta de Daniel Smeada, fost fituicar de colt de pagina la Prosport, actualmente PR manager la Astra-Sport-Bets, iar a doua reprezentand o cifra statistica dura.
  • "Smeadă consideră că pariorul român este unul care se informează atent înainte de a pune un pariu şi are "o inteligenţă peste medie", spre deosebire de pariorii din Franţa, Germania, Spania sau Marea Britanie. Alături de români, printre cei mai inspiraţi pariori ai lumii se numără ciprioţii şi nordicii."
  • "Numai în 2007, casele de pariuri din România au înregistrat încasări de 120 de milioane de euro"

Acest ex-zgarie-hartie nu se opreste insa aici: "Referindu-se strict la pariurile sportive, Daniel Smeadă, PR manager al agenţiei de pariuri Astra Sport Bets, consideră că acest sector al jocurilor de noroc nu creează dependenţă, doarece între momentul în care este plasat pariul şi momentul de validare sau invalidare a acestuia există un interval de timp destul de mare."

Smeadă speră ca, în scurt timp, legislaţia românească în domeniul pariurilor să împrumute ceva din cea aplicată în majoritatea statelor din Uniunea Europeană. "Legislaţia europeană este mult mai permisivă decât cea din România" (asta e mai tare ca perlele de luni. avem cea mai permisiva legislatie din lume. Evident insa la prietenul nostru fituicar permisiv inseamna fara taxa aia amarata. Faptul ca pot inghesui 10 rulete si 3 "pokere" pe 5 metri patrati nu e permisiv, varsta minima de 18 ani, care fie vorba intre noi e cam de 11-12, iarasi nu e un factor permisiv, la fel ca lipsa taxei de viciu!)

Care e problema noastra? Minciuna si dezinformarea. E foarte usor sa aduci clienti dand din gura in speranta de a mai face o "lovea". Pariurile adevarate sunt pe net, nu la gheretele de colt de strada. Si da, pot provoca dependenta asa ca, pentru a mia oara va spunem: Atentie, Atentie, Atentie! Ascultati-ne pe noi, ignorati ciubucarii de ocazie.

articolul integral este AICI, contine si un interviu cu psihologul Eugen Hriscu, iar Betforcash vi-l recomanda cu tarie.

Niciun comentariu: