joi, 22 mai 2008

BWIN ALATURI DE REAL MADRID

Comunicat de presă
Mai 2008


bwin o felicită pe Real Madrid, câştigătoarea titlului în Primera Division spaniolă
bwin, sponsorul oficial principal şi de tricouri al legendarului club de fotbal Real Madrid, o felicită pe echipa spaniolă pentru victoria repurtată în Primera Division 2008. Madrilenii au câştigat mult râvnitul trofeu duminică, 18 mai, în urma meciului disputat în faţa echipei Levante, pe stadionul Santiago-Bernabéu. Echipa şi-a adjudecat titlul pentru al doilea an consecutiv, ceea ce dovedeşte încă o dată calităţile remarcabile ale jucătorilor de la Real Madrid, care sunt admiraţi şi respectaţi atât pe scena fotbalului de acasă, cât şi peste hotare.

Real Madrid: un club de succes cu tradiţie
Începând cu 1932 şi până în 2008, Real Madrid a obţinut un număr impresionant de 31 de trofee în Primera Division. La trei ani de la fondarea sa în 1902, clubul a obţinut prima sa victorie de mare însemnătate prin câştigarea titlului în Copa del Rey (Cupa Regelui), un succes pe care echipa îl va repeta ulterior de 16 ori. Istoria de succes a echipei Real Madrid este de necontestat şi la nivel european.

Real Madrid a devenit, în timp, unul dintre cele mai îndrăgite cluburi din lume, cu o comunitate de fani care depăşeşte cu mult graniţele ţării sale de origine. Atât în trecut cât şi în prezent, numeroşi jucători de renume au purtat şi poartă legendarul tricou alb al clubului. Printre aceştia se numără Alfredo di Stefano, Günter Netzer, Paul Breitner, Jose Antonio Camacho, Manuel Sanchis Jnr., Michel, Bernd Schuster, Emilio Butragueño, Luis Figo, Raúl, Roberto Carlos, Zinedine Zidane şi David Beckham.

bwin şi Real Madrid: parteneri de succes în sport
În calitatea sa de lider pe piaţa de jocuri online şi de divertisment, bwin este, bineînţeles, mândru de colaborarea sa cu un club de tradiţie precum Real Madrid. Statutul de care se bucură clubul, fiind unul dintre cei mai de succes şi mai cunoscuţi reprezentanţi ai fotbalului internaţional, a făcut din acesta un partener ideal pentru bwin şi aspiraţiile companiei.
Preşedintele Real Madrid Ramon Calderon şi Co-CEO de la bwin Manfred Bodner au semnat pe 11 iunie 2007 un contract prin care bwin a devenit sponsorul principal al campioanei spaniole pentru următoarele trei sezoane.

bwin în elita fotbalului european
După ce a câştigat Champions League cu AC Milan în 2007, bwin şi-a adăugat în palmares încă un titlu prin intermediul unui club european de top: Real Madrid a câştigat titlul în liga spaniolă, alături de bwin în calitate de sponsor principal.

O varietate de modalităţi de sponsorizare
Contractul de sponsorizare acordă companiei bwin nu doar drepturi exclusive de publicitate pe tricourile echipei, ci şi posibilitatea de a oferi clienţilor săi experienţe de neuitat alături de echipa Real Madrid. Printre acestea se numără un loc de onoare alături de preşedintele clubului, tensiune la cote maxime în loja bwin, tururi de stadion sau un loc la meciuri în primul rând.
Filosofia bwin privind sponsorizările sportive: “Fără sport nu există pariuri sportive”
Acordul de sponsorizare pe termen lung încheiat cu Real Madrid subliniază angajamentul companiei în sprijinirea sportului de calitate, precum şi a altor activităţi sportive la diferite nivele. Fotbalul european a fost şi rămâne prioritatea nr. 1. Pe lângă campionii spanioli, bwin a încheiat contracte de sponsorizare şi cu alte cluburi europene de vârf, precum AC Milan şi FC Barcelona.

În plus, bwin este partenerul ligii portugheze bwinLIGA. Conform filosofiei sale “Fără sport nu există pariuri sportive”, bwin sprijină seriile MotoGP, clasa regină în domeniul curselor şi campionatelor mondiale de motociclism de stradă, care se bucură de o popularitate crescândă la nivel mondial. De asemenea, compania sprijină şi evenimente de baschet în campionate la nivel european şi mondial, sărituri cu schiurile, tenis şi hochei pe gheaţă.

Grupul bwin, cu peste 13 milioane de clienţi înregistraţi (din care 8 milioane de clienţi “play money”) în peste 25 de pieţe centrale de desfacere, operează platforme pentru pariuri sportive, poker, jocuri de casinou, soft games şi skill games prin intermediul firmelor sale subsidiare şi a companiilor asociate, în baza unor licenţe internaţionale (ex. Germania, Italia, Gibraltar). Acesta oferă şi transmisiuni audio şi video la cele mai importante evenimente sportive, precum Bundesliga germană. Concernul mamă, bwin Interactive Entertainment AG, este listat din martie 2000 la bursa din Viena (ID code BWIN, Reuters ID-Code BWIN.VI). Toate detaliile legate de companie sunt disponibile pe site-ul Investor Relations, www.bwin.ag.

Niciun comentariu: