miercuri, 16 iulie 2008

COMUNICAT DE PRESA BWIN POKER

Jucaţi poker sub palmieri: Alăturaţi-vă distracţiei şi savuraţi luxul unei vacanţe de vară pe PokerIsland!

Alăturaţi-vă echipei bwin pe insula perfectă: începând din 16 iulie, toţi fanii pokerului aflaţi în căutarea unei vacanţe vor avea şansa să intre în atmosfera mediteraneană a unei vacanţe de lux. Timp de 14 săptămâni, 5 participanţi vor lupta simultan pentru un loc pe PokerIsland în cadrul turneelor săptămânale.

Viena, 9 iulie 2008 – De acum înainte fiecare are şansa să ajungă în paradisul pokerului: în perioada 16 iulie-31 octombrie, bwin va trimite pe insulă săptămânal 5 iubitori ai pokerului. Pe PokerIsland, fanii pokerului se vor bucura nu doar de avantajele din vila de lux cu piscină, şofer şi servicii de catering de primă clasă, dar şi de acţiune sportivă, precum zborul cu parapanta, jet skiing şi mountain biking. Turneele zilnice de poker vor aduce un plus de acţiune.

Câştigaţi sau ieşiţi din joc
Jucătorii de pe PokerIsland vor trebui să-şi apere locul săptămânal în vila de lux. Descalificaţii din cadrul finalei săptămânale vor face loc altor doi jucători în paradisul pokerului. Toţi câştigătorii săptămânali au şansa de a lua parte la marea finală de la sfârşitul lui octombrie şi să lupte pentru marele premiu: apartenenţa exclusivă la bwin timp de un an şi participarea la toate evenimentele majore din poker la nivel mondial.
Este timpul să mergeţi pe insulă
Jucătorii se pot califica pentru o călătorie pe insulă în cadrul tureneelor zilnice Freeroll. Regulile de calificare la PokerIsland se schimbă săptămânal şi sunt afişate pe www.bwin.com/pokerisland. Veţi avea parte de distracţie gratuită fără să trebuiască să aveţi un buy-in pentru calificare.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la PokerIsland, accesaţi www.bwin.com/pokerisland

Niciun comentariu: