duminică, 5 aprilie 2009

FEDERER RUPE RACHETA !!!

Dupa ce a castigat primul set 6-3 in semifinala cu Djokovic de la Miami, Federer a intrat intr-un blackout total, inexplicabil, gresind minge dupa minge si jucand efectiv ca un amator. Ce s-a intamplat pe teren a fost socant pentru fanii tenisului si totul s-a incheiat apoteotic in mansa finala cand marele campion a facut un gest in premiera, a dat cu racheta de pamant intr-un acces de furie. Un moment de blocaj psihic, pe care eu unul il inteleg si nu il condamn. Astfel de lucruri se pot intampla, ma refer si la joc si la surprinzatorul comportament al elvetianului din final. Ramane un campion si cred ca vom mai vedea multe de la el. Filmuletul mai sus.

ROSTICK.

2 comentarii:

john smith spunea...

Va multumesc pentru continut informativ si util! Va recomand sa incercati cum stau lucrurile pe acest site - link. Acesta este un serviciu foarte bun, asistenta la nivel inalt. O zi buna!

Anonim spunea...

Heh a fost cu ceva timp in urma :D, mai bine deja joc ruleta online decat sa pariez pe tenis sau fotbal. Am castigat mai mult la ruleta decat la pariuri.