luni, 30 noiembrie 2009

CAMPANIE DE MARKETING GENIALA - paddypower

Am mai prezentat in trecut aici pe bfc 2 o reclama de acest gen dar acum am pus in acest articol tot ce am gasit. Priviti ce inseamna marketing adevarat. Astia de la Paddypower au un curaj si o imaginatie vecine cu dementa dar mie reclamele lor mi se par absolut geniale. Ultima cel putin este criminala, fie ca esti sau nu o persoana religioasa:) O gramada dintre aceste reclame au fost interzise insa per total campaniile lor au un succes extraordinar si asta nu ma mira deloc. Jos palaria pentru oamenii care fac marketing acolo si din punctul meu de vedere paddypower isi merita succesul fie si numai datorita acestor idei extraordinare.ROSTICK

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

recomanda
http://tipssport.blogspot.com/

Biletul Zilei spunea...

Salut...frumos blog, tare treaba cu radio! Pot sa recomand si eu http://www.biletul-zilei.host.org